Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перша зустріч з новим Volkswagen ID.3

В концерні VW Group поступово почали з҆ являтися електромобілі і новачок став першою масовою моделлю в родині Volkswagen, яка виходить на європейькийринок. Можливо ID.3 через багато років стане таким самим знаковим автомобілем як колись хетчбек на ім҆ я Golf. Після вимушених затримок пов҆ язаних з пандемією коронавірусу, німці нарешті почали серійне виробництво повністю електричного Volkswagen ID.3. Вже відомо, що перші поставки нового хетчбека заплановані на вересень цього року за базовою ціною від 40тисяч євро.

Вихід на ринок електричної моделі міського автомобіля можна вважати початком серьозних змін в VW Group, адже це неодмінно призведе до відмови від бензинових та дизельних двигунів. Німецький концерн до 2025 року планує інвестувати в розвиток 50 моделей близько 30 мільярдів євро, що стане сильним поштовхом до здійснення планів впровадження електрофікації транспортних засобів. Крім цього багато країн Європейського Союзу вже зараз стимулюють продажі електромобілів за допомогою зменьшення податків та додаткових виплат при утилізації старих автомобілів. При максимальному пакеті дотацій вартість базового Volkswagen ID.3 може впасти до 35 тисяч євро, що робить цей автомобіль дуже вигідною покупкою.

Під капотом Volkswagen ID.3 встановлено електродвигун потужністю 200 к.с. , який живить акумуляторна батарея на 58 кВт-год, розміщена під підлогою. Максимальний пробіг на одному заряді складає 450 км, втім трохи пізніше виробник обіцяє випустити варіанти ID.3 з запасом ходу на 350 та 700 км. Автомобіль обладнано функцією швидкої зарядки, яка дозволяє заряджати акумулятори за пів години для подолання 300 км шляху. На дорозі новачок сприймається доволі динамічним та проворним, адже завдяки розміщенню акумуляторів в підлозі виробник зумів змістити центр ваги дуже низько, що позитивно відобразилось на керованості та стійкості хетчбека. З місця до швидкості у 100 км/год автомобіль може розігнатися всього за 7,3 секунди.

В порівнянні з класичним Golf, новий ID.3 має значно більше переваг, тому у майбутньому електрокар повністю замінить застарілу концепцію, яка багато років вважалась еталоном у С-класі. Можливо, єдине де відстає новачок – це якість обробки інтер҆ єру. Втім, в салоні Volkswagen ID.3 теж є м҆ які поверхні але їх дуже мало. Також слід зауважити, що спільним для обох автомобілів є чудова ергономіка та сучасні технології в інформаційно-розважальному обладнанні.

Підбиваючи попередні висновки ми усвідомлюємо важливість моменту, який є початком стрімкого розвитку транспортних засобів. Новачок виявився дуже цікавим та перспективним як зовні так і в середині. Непогані технічні характеристики роблять ID.3 недосяжним для конкурентів, яких в нього не так вже і багато…

 

 

29.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перша зустріч з новим Volkswagen ID.3

Політика конфіденційності